Bölüm Başkanı Mesajı

Sevgili Lojistik Yönetimi Bölümü Öğrencilerimiz;

Gün geçtikçe önemi artan, işletmeler ve ülkemiz için rekabet avantajı unsuru haline gelen lojistik sektöründe; nitelikli insan kaynağına ihtiyaç hızla artmaktadır. İstanbul Esenyurt Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Lojistik Yönetimi Bölümü olarak en büyük hedefimiz lojistiğin tüm süreçlerine hakim, küresel vizyona sahip, teknolojik gelişmeleri takip edebilen değerli lojistik uzmanları yetiştirmektir.

Bölümümüzde lojistik yönetimi için gereken sayısal derslerin yanında işletme, yönetim, ekonomi, pazarlama alanlarını da içeren disiplinlerarası bir eğitim sistemi bulunmaktadır. Tedarik zinciri yönetimi, güncel lojistik uygulamalar, yabancı dil, girişimcilik, e-ticaret gibi bölüm dersleri ile öğrencilerimizi çağdaş bir lojistik yönetimine hazırlarken; değişen ve gelişen lojistik sektörünü de yakından takip etmekteyiz. Yüksekokulumuz bünyesinde sahip olduğumuz tecrübeli akademik kadromuz, sıcak ve samimi ortamımız ile iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayacak becerileri kazanmanıza yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz.

Dr. Öğr. Üyesi Yasemin SARICI

Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı