I.Yarıyıl | ||||||||
Kodu | Dersin Adı | T | U | K | AKTS | |||
2075G1002 | Türk Dili I | 2 | 0 | 2 | 2 | |||
2075G1003 | Yabancı Dil I | 2 | 0 | 2 | 2 | |||
2413G1001 | Gastronomiye Giriş | 2 | 0 | 2 | 4 | |||
2413G1002 | Temel Sanat Eğitimi I | 2 | 2 | 3 | 7 | |||
2413G1003 | Temel Gıda Bilgisi | 3 | 0 | 3 | 6 | |||
2413G1004 | Gıda Hijyeni ve Güvenliği | 3 | 0 | 3 | 6 | |||
2413G1005 | İşletme Bilimine Giriş | 2 | 0 | 2 | 3 | |||
TOPLAM | 16 | 2 | 17 | 30 | ||||
II.Yarıyıl | ||||||||
Kodu | Dersin Adı | T | U | K | AKTS | |||
2075B1002 | Türk Dili II | 2 | 0 | 2 | 2 | |||
2075B1003 | Yabancı Dil II | 2 | 0 | 2 | 2 | |||
2075B1004 | Girişimcilik ve Kariyer Planlama | 2 | 0 | 2 | 4 | |||
2413B1002 | Temel Sanat Eğitimi II | 2 | 2 | 3 | 7 | |||
2413B1003 | Beslenmenin Temel İlkeleri | 3 | 0 | 3 | 6 | |||
2413B1004 | Temel Mutfak Bilgileri | 3 | 0 | 3 | 5 | |||
2413B1005 | Mutfak Matematiği | 2 | 0 | 2 | 4 | |||
TOPLAM | 16 | 2 | 17 | 30 | ||||
III.Yarıyıl | ||||||||
Kodu | Dersin Adı | T | U | K | AKTS | |||
2075G1001 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | 2 | 0 | 2 | 2 | |||
2413G2004 | Mesleki İngilizce I | 2 | 0 | 2 | 2 | |||
2413G2001 | Mutfak Uygulamaları I | 2 | 4 | 4 | 7 | |||
2413G2002 | Gıda Bilimi ve Teknolojisi I | 2 | 0 | 2 | 5 | |||
2413G2003 | Yiyecek İçecek Yönetimi | 2 | 0 | 2 | 4 | |||
Bölüm Seçmeli 1 | 3 | 0 | 3 | 5 | ||||
Bölüm Seçmeli 1 | 3 | 0 | 3 | 5 | ||||
TOPLAM | 16 | 4 | 18 | 30 | ||||
IV.Yarıyıl | ||||||||
Kodu | Dersin Adı | T | U | K | AKTS | |||
2075G1001 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | 2 | 0 | 2 | 2 | |||
2413B2004 | Mesleki İngilizce II | 2 | 0 | 2 | 2 | |||
2413B2001 | Mutfak Uygulamaları II | 2 | 4 | 4 | 7 | |||
2413B2002 | Gıda Bilimi ve Teknolojisi II | 1 | 2 | 2 | 5 | |||
2413B2003 | Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği | 2 | 0 | 2 | 4 | |||
Bölüm Seçmeli 2 | 3 | 0 | 3 | 5 | ||||
Bölüm Seçmeli 2 | 2 | 2 | 3 | 5 | ||||
TOPLAM | 14 | 8 | 18 | 30 | ||||
V.Yarıyıl | ||||||||
Kodu | Dersin Adı | T | U | K | AKTS | |||
2413G3001 | Türk Mutfağı I | 2 | 4 | 4 | 7 | |||
2413G3002 | Servis ve Sunum Teknikleri | 1 | 2 | 2 | 5 | |||
2413G3003 | Menü Planlama | 2 | 0 | 2 | 4 | |||
YAZ STAJI 1 | 0 | 0 | 0 | 5 | ||||
Bölüm Seçmeli 3 | 3 | 0 | 3 | 5 | ||||
Üniversite Seçmeli 1 | 3 | 0 | 3 | 4 | ||||
TOPLAM | 11 | 6 | 14 | 30 | ||||
VI.Yarıyıl | ||||||||
Kodu | Dersin Adı | T | U | K | AKTS | |||
2413B3001 | Türk Mutfağı II | 2 | 4 | 4 | 7 | |||
2413B3002 | İçecek Teknolojisi | 2 | 0 | 2 | 5 | |||
2413B3003 | Mekan Tasarımı | 2 | 0 | 2 | 4 | |||
Bölüm Seçmeli 4 | 3 | 0 | 3 | 5 | ||||
Bölüm Seçmeli 4 | 2 | 2 | 3 | 5 | ||||
Üniversite Seçmeli 2 | 3 | 0 | 3 | 4 | ||||
TOPLAM | 14 | 6 | 17 | 30 | ||||
VII.Yarıyıl | ||||||||
Kodu | Dersin Adı | T | U | K | AKTS | |||
2413G4001 | Dünya Mutfağı I | 2 | 4 | 4 | 7 | |||
2413G4002 | Barista Yönetimi | 1 | 2 | 2 | 5 | |||
2413G4003 | Gastronomide Satış ve Pazarlama | 2 | 0 | 2 | 4 | |||
YAZ STAJI 2 | 0 | 0 | 0 | 5 | ||||
Bölüm Seçmeli 5 | 2 | 2 | 3 | 5 | ||||
Üniversite Seçmeli 3 | 3 | 0 | 3 | 4 | ||||
TOPLAM | 10 | 8 | 14 | 30 | ||||
VIII.Yarıyıl | ||||||||
Kodu | Dersin Adı | T | U | K | AKTS | |||
2413B4001 | Dünya Mutfağı II | 1 | 4 | 3 | 7 | |||
2413B4002 | Bitirme Projesi | 0 | 2 | 1 | 4 | |||
2413B4003 | Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi | 2 | 0 | 2 | 5 | |||
Bölüm Seçmeli 6 | 3 | 0 | 3 | 5 | ||||
Bölüm Seçmeli 6 | 3 | 0 | 3 | 5 | ||||
Üniversite Seçmeli 4 | 3 | 0 | 3 | 4 | ||||
TOPLAM | 12 | 6 | 15 | 30 | ||||