Hakkımızda

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz akademik ve teknik altyapı hazırlıklarını tamamlayarak 2014 yılında eğitim ve öğretim faaliyetine başlamıştır.

Misyon
Yüksekokulumuzun temel amacı, ülkemizin üretim ve hizmet sektörlerinde çalışacak etik değerlere saygılı, mesleki ve teknolojik donanım yeterliliği olan, araştırma-uygulama deneyimi ve becerisi gelişmiş, bulunduğu organizasyonda farklılık yaratacak lider adaylarını yetiştirmektir.

Vizyon
Çeviklik, esneklik, hız ve toplam kalite anlayışının önem kazandığı günümüzde bireyi merkeze koyarak küreselleşmeyi yakalayabilen, gelecek rekabet koşullarına uygun donanıma sahip bireyler yetiştirmek vizyonumuzun temelini oluşturmaktadır. Özenle oluşturulan, yüksek bilgi ve deneyime sahip seçkin ve profesyonel akademik kadromuz sizlere bu nitelikleri kazandıracak şekilde eğitim ve öğretim hizmeti sunacak olmanın haklı gurur ve heyecanını yaşamaktadır.