Öğrenci Görüşleri

Bu işe çok heveslendim. Dersler şimdilik çok güzel hepsi genel kültür. Çok güzel bilgiler alıyoruz ve bizim için uğraşmanız bizim için çok güzel. Mutfak dersleri için çok sabırsızlanıyorum. İlk geldiğimde çok kararsız gelmiştim ama şu an tüm soru işaretlerim gitti, biraz daha rahatladım. Samimiyetiniz ve sıcakkanlılığınızdan çok memnunum. Okuldan ve hocalarımdan çok umutluyum. Beraber güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Yardımınız, ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi

Gastronomi dersleri gastronomi açısından her türlü konuyu derinlemesine işlediği için çok yararlı oluyor. Mesleki açıdan her ürünü, her konuyu dikkatli ele alıyor. Hijyen, temel gıda, gastronomi dersleri mutfak için güzel bir zemin hazırlıyor bence. Derinlemesine anlatıldığı için mesleğimizi güzel icra etmemize yarayacak.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi

Derslerin işlenişi ve içeriği çok iyi. Hocamızın konuya hâkim olması ve gastronomi alanında bilgisi yüksek olması çok büyük bir artı. Eğlenceli ve faydalı bilgiler aldığımız gastronomiye giriş dersi ve hocamızdan memnunum.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi

Öncelikle belirtmek isterim ki gönülden istediğim, aşık olduğum bölümü okuyorum. Gastronomi ile ilgili her yeni bilgi beni heyecanlandırıyor. Anlatım olarak bir problem yok dersler gayet akıcı geçiyor. Ders dışı aktiviteler de bölüme olan hevesimi artırıyor. Şu an sabırsızlıkla “gastro-turistlik” yapacağımız günleri bekliyorum. Görüşlerim bu kadardan ibaret. Okuyup dikkate aldığınız için teşekkürler.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi

İlk olarak söylemek istediğim hocalarımızın ders anlatışları, işleyiş tarzları çok anlaşılır. Dersi derste öğrenebildiğim bir sistem. Tekrarlarımı düzenli yaparak çok çok başarı elde edebileceğim bir düzen var. Bunlara ek olarak isteyebileceğim herhangi bir şey söz konusu değil. İlerleyen dönemlerde yapacağımız uygulamalarla kendimizi geliştirmek eminim benim gibi büyün arkadaşlarımın hayalidir.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi

Gastronomiyi teorik ve uygulamalı olarak bu yıl 4 yıl içerisinde siz hocalarımızın desteğiyle tamamıyla kavrayıp tam donanımlı bir şekilde mezun olmak, bu zamanları en verimli şekilde geçirmek benim en büyük isteklerim. Umarım emeklerinizi boşa çıkarmayacağız ve okulumuzun ilk gastronomi öğrencileri olarak çok başarılı çalışmalar yapacağız.